Sf ny logga

Filmstadens logga byts igen: ”Bättre än den första”

Filmstadens logga byts igen: ”Bättre än den första” | SVT Nyheter

2 nov. 2018 — SF Bio köptes 2017 av ett kinesiskt ägt bolag, vilket lett till att den anrika logotypen hamnat i soptunnan. Under slutet av oktober kommer …

När Filmstaden, tidigare SF Bio, presenterade sin nya design lät kritiken inte vänta på sig och loggan sågades på sociala medier. Nu har man bytt utseende på sin Facebooksida än en gång – från vit bakgrund till svart. – Det är så den ska se ut i digitala medier, säger Filmstadens informationschef Thomas Runfors.

SF Bio har bytt sin logotyp – nu rasar svenska folket i …

SF Bio har bytt sin logotyp – nu rasar svenska folket i sociala medier: ”Fy fan vad fult” | SVT Nyheter

30 okt. 2018 — Sedan lanseringen i fredags har den nya logotypen för Filmstaden väckt … med att Söderhavet tog fram en ny digital identitet till SF Bio.

SF Bio köptes 2017 av ett kinesiskt ägt bolag, vilket lett till att den anrika logotypen hamnat i soptunnan. Under slutet av oktober kommer omskyltning av alla biografer påbörjas, men SF:s app och Facebooksida har redan fått sitt nya utseende. Svenska folkets omdöme var skoningslöst.

Så skapades Filmstadens kritiserade utseende: “Känsligt att …

Så skapades Filmstadens kritiserade utseende: “Känsligt att röra logotyper” – Resumé

30 okt. 2018 — SF Bio ingår i Odeon Cinema Group som ägs av amerikanska biografkedjan AMC Theatres sedan 2017 – som i sin tur är del av kinesiska bolaget …

Besökarnas ilska – mot SF:s nya logotyp: ”Den är mellanmjölk”

Idag byter vi namn på företaget – från SF Bio AB till Filmstaden AB. Vår klassiska logo kommer att successivt bytas ut mot den nya Filmstaden-logon.

”Tycke och smak är naturligtvis olika men jag tycker att den är mellanmjölk när den gamla var champagne”, så lyder en av

SF Bio blir Filmstaden

23 okt. 2018 — Idag byter vi namn från SF Bio till Filmstaden. … vi går in i nästa hundra år med ett redan känt namn på företaget och med en ny logotype.

Läs mer om namnbytet – Filmstaden

30 nov. 2017 — I närmare hundra år har den välkända SF-logotypen symboliserat både … och nu går vi in i en ny era, säger Marcus Lorendal, VD på SF Bio.

SF Bio byter namn till Filmstaden

Nya bioskylten får underkänt: “En styggelse” – SvD

Nya bioskylten får underkänt: “En styggelse” | SvD

Nu plockas de klassiska SF-skyltarna ner från landets biografer. Men biokedjans nya symbol har redan fått ett kyligt mottagande.

SF bio byter ut klassiska loggan efter nästan 100 år

SF bio byter ut klassiska loggan efter nästan 100 år – då RASAR svenska folket: “Fy fan vad fult”

SF bio byter ut klassiska loggan efter nästan 100 år – då RASAR svenska folket: “Fy fan vad fult”

Keywords: sf ny logga